Voltec Cable Solutions

 • Bedrijfsnaam: Voltec Cable Solutions
 • Geschreven door: Peter van de Goor
 • Functie: Commercial Director

Om onze verkoop op de langere termijn een extra impuls te geven zijn we op zoek gegaan naar een organisatie die onze telefonische acquisitie kon verbeteren. Na een korte selectieprocedure zijn we bij Call-Train uitgekomen. De gefaseerde aanpak via een theoretische sessie, een voorbereidingssessie en daadwerkelijk klanten bellen sprak daarin zeer aan. Ook tijdens de uitvoering is alles volledig naar wens en volgens afspraak verlopen waarbij Jos de verkopers positief weet te prikkelen en te enthousiasmeren. Door een individuele benadering worden persoonlijke puntjes op de i gezet. De zeven A’s en het GOEROE-principe hebben bijgedragen aan een beter eerste gesprek. De basis voor betere resultaten in de komende periode.

Tacon B.V.

 • Bedrijfsnaam: Tacon Group
 • Geschreven door: Jurrie Mendelaar
 • Functie: HR Manager

Samenwerking Call-Train en Tacon B.V. inzake training voor één van onze medewerkers.

Na eerst op een prettige wijze vrijblijvend kennis gemaakt te hebben met Jos Sijstermans van Call-Train hebben we vanuit Tacon Jos gevraagd één van onze medewerkers een training te verzorgen in “hoe beter voor je zelf op te komen en jezelf te presenteren in een overleg”.

Jos heeft dit op een voor de medewerker zeer passende wijze opgepakt. Er hebben drie sessies plaatsgevonden. Na elke sessie heb ik van Jos een uitgebreide en “rake” terugkoppeling gekregen waardoor we de voortgang goed konden volgen. Bij navraag bij mijn collega bleek ook dat Jos hem goed op het juiste spoor weet te zetten. Er zijn hem goede handvatten aangereikt waar hij zeker mee verder kan en zich ook daadwerkelijk beter voelt in de verschillende werkoverleggen.

Er zullen nog korte feed-back sessies plaatsvinden waardoor er ook een borging van de verder door de medewerker zelf aangeleerde gedragsveranderingen moet ontstaan. Mijn collega en ik hebben het als een prettige en leerzame samenwerking ervaren. Jos, alvast bedankt.

GAC Business Solutions

 • Bedrijfsnaam: GAC Business Solutions
 • Geschreven door: Xavier Dusee
 • Functie: Manager GAC Marketing Solutions

Wegens een toenemende vraag aan outbound marketing om inboundstrategie te vergezellen was ik op zoek naar een club die snel een nieuwe junior medewerker kon assessen op zijn belkwaliteiten en om deze vervolgens te trainen in het telefonisch funnelen en maken van afspraken. Call-Train kwam als een van de eerste op mijn vizier via Google. Simpele website maar voorzien van enkele volzinnen die aansloten op mijn vraag, waarop ik direct ben gaan bellen. Jos weet snel te schakelen en stelde juiste vragen waarop het vertrouwen er snel was om hem te laten offreren. Omdat de aanpak erg aansprak, met name de resultaatverplichting die Jos zichzelf stelt zijn we snel tot zaken gekomen. Na Jos de hand te hebben geschud bij ons op kantoor is eea snel en goed geregeld, Call-Train voorziet ons nu zelfs ook van outbound ondersteuning. Kortom prima partner op dit vlak!

Megaflex Bladel BV

 • Bedrijfsnaam: Megaflex Bladel BV
 • Geschreven door: Jan-Dirk van Asch

Ik heb Jos benaderd met de vraag of hij een training op maat zou kunnen verzorgen voor een van onze buitendienstmedewerkers. Tevens vroeg ik Jos of hij iets kon verzinnen wat specifiek in onze branche toegepast zou kunnen worden. “Geen probleem” aldus Jos en hij ging ermee aan de slag. Resultaat; een gedreven medewerker die nieuwe kansen ziet en die zich prettig voelt in zijn omgeving.

In een commerciële functie is resultaat belangrijk, maar resultaat haal je alleen als je medewerker zich prettig voelt en positief het gesprek met zijn of haar relatie aan kan gaan.

Het mooie van Jos zijn aanpak is dat hij persoonlijk te werk gaat. Daarbij is hij eerlijk en duidelijk in zijn bevindingen en zijn de oplossingen die hij aandraagt doeltreffend. Kortom, iemand die weet waar hij mee bezig is en geen uitdaging uit de weg gaat.

Jos, bedankt voor je inzet en graag tot een volgende keer!

Hoofdvestiging

Pingerweg 22 B
6361 AL Nuth
Navigatie via: Eijkenderweg 25, Nuth

Tel: 045 - 4040000

Nevenvestiging

Ceresstraat 1
4811 CA Breda

LinkedIn

Volg Call-Train op LinkedIn