Ik heb Call-Train leren kennen door EIFA, het instituut dat mij als Register Strateeg heeft gecertificeerd.

We kennen het allemaal, we hebben het druk, druk druk, en zijn bezig met de dagdagelijkse beslommeringen. Maar nieuwe klanten acquireren is iets dat je continu moet blijven doen. En niet alleen om nieuwe omzet binnen te halen, maar ook om het "natuurlijk verloop" onder je bestaande klanten te compenseren. Dus hoe vind ik nu nieuwe klanten? Social media is een logische keuze, en netwerkorganisaties zijn natuurlijk ook een must. Koude acquisitie is een derde, een echt onmisbare activiteit. Maar dan moet het wel goed gebeuren. Bellen naar de juiste doelgroep, met de juiste benadering. En dat is tijdrovend.
Daarom heb ik gekozen om met Jos Sijstermans en Call-Train in zee te gaan.
Een echte specialist op het gebied van B2B koude acquisitie.

Samen hebben we heel zorgvuldig het voorbereidingstraject doorlopen, waarbij we precies bepaald hebben wat mijn onderscheidend vermogen en mijn doelgroep is.  

De Call-Train medewerkers zorgen voor een professionele, persoonlijke en op maat gemaakte uitvoering en zijn steeds beschikbaar voor goede terugkoppeling.
De afspraken zijn stuk voor stuk waardevolle afspraken. Aan mij is het vervolgens om tot een opdracht te komen. Maar ook daarin heeft Jos Sijstermans mij uitstekend geholpen door een persoonlijk op mij afgestemde verkooptraining.

Dankzij Call-Train kan ik doen waar ik goed in ben, omdat zij doen waar zij goed in zijn!

Anne-Miek Veenhuis CS
Register Strateeg
4 Your Advice

LinkedIn

Volg Call-Train op LinkedIn!

btn

Hoofdvestiging

Pingerweg 22 B
6361 AL Nuth
Navigatie via: Eijkenderweg 25, Nuth

Tel: 045 - 4040000

Nevenvestiging

Ceresstraat 1
4811 CA Breda

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Icon Nijssen Media