Bellen moet je gewoon doen. Niets meer en niets minder. Allen dan leer je snel en veel. En met de professionele begeleiding van Call-Train wordt je uiterst effectief. Tijdens de “Telefonische Acquisitie on the job” training ga je aan de slag om je belvaardigheden te vergroten.

POTEN IN DE KLEI

Sales is voor een groot gedeelte met je poten in de klei. Hard werken. Veel afspraken, veel offertes en veel calls. Veel verkopers weten heel goed dat ze ook koud moeten bellen. Echter aan het einde van de week is het vaak niet gebeurd.

PLANMATIGE SALES

Hoe is dat bij u geregeld? Is new business vaak meer dan planmatig uitgevoerd en gescoord? Bellen uw verkopers allen warm of ook koud?

ONZE AANPAK

We geloven in meters maken. Geen CRM bijwerken, mail checken of andere afleiding tijdens het bellen. Alleen dan kun je voldoende calls maken die je nodig hebt om je agenda vol te krijgen met afspraken bij prospects. Je leert veel sneller en komt in een “flow” terecht omdat je succes ervaart. Gedurende de dag houdt onze coach je scherp. Hij zal elk gesprek evalueren en je verbeterpunten aandragen die je meteen in het volgende gesprek kunt toepassen.

VOORBEREIDING

  • 80 leads om te kunnen bellen
  • Agenda om afspraken in te plannen
  • Goed humeur

De focus van het programma ligt met name op het bellen, waarbij men de hele dag zal worden bijgestaan door een coach van Call-Train.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Hoofdvestiging

Pingerweg 22 B
6361 AL Nuth
Navigatie via: Eijkenderweg 25, Nuth

Tel: 045 - 4040000

Nevenvestiging

Ceresstraat 1
4811 CA Breda

Deel deze pagina

Verzenden naar FacebookVerzenden naar Google PlusVerzenden naar TwitterVerzenden naar LinkedIn
Icon Nijssen Media