Je hebt een aantal jaar ervaring als accountmanager. Maar je wilt meer resultaat: je commerciële vaardigheden nog beter inzetten zodat je een gesprek goed kunt leiden en strategisch met je klanten kunt omgaan.

Klanten bezoeken moet je gewoon doen. Niets meer en niets minder. Alleen dan leer je snel en veel. En met de professionele begeleiding van Call-Train wordt je uiterst effectief. Tijdens de “klantbezoeken on the job” training ga je aan de slag om je commerciële vaardigheden te vergroten.

POTEN IN DE KLEI

Sales is voor een groot gedeelte met je poten in de klei. Hard werken. Veel afspraken, veel offertes en veel opvolgacties.

PLANMATIGE SALES

Hoe is dat bij u geregeld? Hoeveel klantbezoeken moet je doen per week en haal je wel het maximale uit de klantbezoeken?

ONZE AANPAK

We geloven trainen in de praktijk en begeleiden je bij de klantbezoeken. Stel jezelf altijd de volgende vragen: heb ik het maximale uit het klantencontact gehaald. Gedurende de dag houdt onze coach je scherp. Hij zal elk gesprek evalueren en je verbeterpunten aandragen die je meteen in het volgende gesprek kunt toepassen.

VOORBEREIDING

  • Dag gepland met klantbezoeken
  • Goed humeur

De focus van het programma ligt met name op klantebezoeken, waarbij men de hele dag zal worden bijgestaan door een coach van Call-Train.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Hoofdvestiging

Pingerweg 22 B
6361 AL Nuth
Navigatie via: Eijkenderweg 25, Nuth

Tel: 045 - 4040000

Nevenvestiging

Ceresstraat 1
4811 CA Breda

Deel deze pagina

Verzenden naar FacebookVerzenden naar Google PlusVerzenden naar TwitterVerzenden naar LinkedIn
Icon Nijssen Media