Samenwerking Call-Train en Tacon B.V. inzake training voor één van onze medewerkers.

Na eerst op een prettige wijze vrijblijvend kennis gemaakt te hebben met Jos Sijstermans van Call-Train hebben we vanuit Tacon Jos gevraagd één van onze medewerkers een training te verzorgen in “hoe beter voor je zelf op te komen en jezelf te presenteren in een overleg”.

Jos heeft dit op een voor de medewerker zeer passende wijze opgepakt. Er hebben drie sessies plaatsgevonden. Na elke sessie heb ik van Jos een uitgebreide en “rake” terugkoppeling gekregen waardoor we de voortgang goed konden volgen. Bij navraag bij mijn collega bleek ook dat Jos hem goed op het juiste spoor weet te zetten. Er zijn hem goede handvatten aangereikt waar hij zeker mee verder kan en zich ook daadwerkelijk beter voelt in de verschillende werkoverleggen.

Er zullen nog korte feed-back sessies plaatsvinden waardoor er ook een borging van de verder door de medewerker zelf aangeleerde gedragsveranderingen moet ontstaan. Mijn collega en ik hebben het als een prettige en leerzame samenwerking ervaren. Jos, alvast bedankt.

Jurrie Mendelaar
HR Manager Tacon Group

LinkedIn

Volg Call-Train op LinkedIn!

btn

Hoofdvestiging

Pingerweg 22 B
6361 AL Nuth
Navigatie via: Eijkenderweg 25, Nuth

Tel: 045 - 4040000

Nevenvestiging

Ceresstraat 1
4811 CA Breda

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Icon Nijssen Media